Avui comença L'(a)rtista al plat
Des d'avui i fins al dilluns 24 de juny, diversos restaurants del Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany participen en la iniciativa gastronòmica L'(a)rtista al plat. Així, els restaurants La Banyeta, La Barretina, Can Roca, La Masia i La Cisterna, cuinaran els plats preferits de cinc artistes que actuen en el festival, com Manel, Joan Colomo o La Troba Kung-Fú, Standstill i Maïa Vidal.
D'aquesta manera, es podrà tastar el Filet de vedella a la brasa amb salsa d'ibèric (plat preferit d'Standstill), Olives amb la seva llauna farcides de foie i Campari (Joan Colomo), Rap amb cloïsses (Manel), Fusió d'enchilada amb concepte català (Maïa Vidal) i Estofat de pit de xai amb pèsols (La Troba Kung-Fú).
Les persones que ho desitgin podran tastar aquests plats, que els establiments han incorporat a les seves cartes durant la setmana del festival.