Albert Pla & The Surprise Band, primera confirmació de l'(a)phònica 2024

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, avança una de les veus que formaran part del cartell de la vintena edició, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny de 2024 a la capital del Pla de l’Estany. Es tracta de l’artista polifacètic Albert Pla.

Amb una capacitat infinita per reinventar-se, ara s’acompanya de The Surprise Band, uns aliats infal·libles amb els quals presenta Rumbagenarios, una proposta que barreja veterania i joventut al compàs del ventilador rumbero i del sàmpler electrònic. Un concert festiu i una posada en escena d’alta volada, amb coreografies i projeccions. Una nova dimensió per a les cançons que l’han acompanyat al llarg de la seva carrera artística i també algunes peces inèdites.

L’actuació tindrà lloc el divendres 28 de juny a les 22 h a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles, un escenari emblemàtic al costat de l’estany ja conegut per l’artista, que hi ha actuat en dues ocasions més: l’any 2021, amb ¿Os acordáis?, un concert en solitari amb totes les entrades exhaurides, i l’any 2007, amb l’espectacle Vida y milagros. El concert serà a peu dret, i les entrades (21 € anticipada / 25 € taquilla) es posaran a la venda a partir d’aquest dimecres 27 de març a les 10 h aquí.